Kevyt aamiainen

Aamu on mukava aloittaa hyvällä aamiaiselle, joka voi olla vaikkapa seuraavanlainen: pähkinöitä, kurkkua, porkkanaa, hieman salaattia ja keitetty kananmuna. Lisäksi vettä ja mustikkakiisseliä sekä kahvia.

Aamupala
Kuva: Nikon D200, 1/20sec, f/2.8, ISO 320, 40mm

Tässä aamupalassa ei tarvita mitään erityisempää reseptiä, joten se on helppo jo nopea kasata. Lisäksi aamupala on terveellinen ja tästä saa mukavasti energiaa päivän aloittamiseen. Jä tätä on helppo modata vaikka siten, että lisää kiisseliin mysliä tai kaurahiutaleita, niin siitä saa hieman lisää tarpeellisia kuituja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s