Paprikamunakas

Aamupalaksi käy tällä kertaa paprikamunakas, jossa lisänä myös hieman pellavan ja kurpitsan siemeniä. Laitetaan lisukkeeksi lautaselle kurkkua ja saksanpähkinöitä, niin hyvä aamupala on melkein valmis. Juomaksi sopii vesi ja kahvi, joka on keitetty siten, että höysteenä on suodatinkahvin lisäksi myös pannujauhatusta. Näin kahviin tulee vielä hieman tujumpi aromi kuin pelkasta suodatinkahvista.

Paprikamunakas
Nikon D200, 1/40s, f/3.2, ISO 500, 40mm

Leipänä tässä ei ole tavallinen näkkileipä vaan chia-siemennäkkileipä, joten näillä eväillä startataan aamun askareisiin.

Fried paprika omelette with flax and pumpkin seeds for breakfast. Add some cucumber and walnuts, so a good breakfast is almost ready. Drink water and coffee. The bread here is not ordinary crispbread, but Chia seed crispbread, so these snacks start the morning chores.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s