eSports-pelaamisen aloittaminen

Taitava eSports-urheilija!

Löydä sisäinen motivaatiosi ja rakenna oma polkusi taitavaksi eSports-pelaajaksi. Jos haluaa olla todellinen pro-pelaaja ja tehdä pelaamisesta uran, niin se edellyttää sitoutumista, kurinalaisuutta ja päättäväisyyttä tehdä oikeita asioita.

Pelkästään pelaamiseen käytetty suuri tuntimäärä ei välttämättä johda hyvään lopputulokseen vaan mukaan tarvitaan myös laadulliset tekijät. Ihan ensimmäiseksi pitää selvittää missä pelissä on hyvä ja onko peli niin mielenkiintoinen, että sitä jaksaa pelaamisen lisäksi myös harjoitella. Harjoittelun on syytä olla monipuolista, joten myös erilaisia pelejä pelaamalla voi kehittää tarvittavia taitoja kunhan sen tekee suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti. Kannattaa laatia itselleen harjoitussuunnitelma, joka sisältää mitattavia kehittämisen kohteita. Näin on mahdollista seurata omaa kehitystä, säätää tavoitteita ja varmistaa, että kehitystä todella tapahtuu. Jos pelaa jatkuvasti samaa peliä ja samalla tavalla, niin todennäköisesti kehittyminen hidastuu tai jopa pysähtyy.

Alussa kannattaa kiinnittää huomio omiin yksittäisiin pelitaitoihin ja taitojen kehittyessä edetä kohti erilaisia tiimipelaamisessa tarvittavia taitoja. Yksi keskeisimmistä taidoista jota tarvitaan on keskittymiskyky. Mitä paremmin pystyy keskittymään omaan suoritukseen sitä paremmin peli sujuu ja taidot kehittyvät. Kun olet aloittamassa eSports-pelaamista tutustu peliin ja siihen liittyvän yhteisön sääntöihin, kokeile rohkeasti pelaamista erilaisissa pelimuodoissa. Kannattaa myös osallistua erilaisiin turnauksiin sekä verkossa että paikallisissa tapahtumissa, jos sellaisia on tarjolla.

One of the key skills you need to play is concentration. The better you are able to focus on your own performance, the better the game will progress and your skills will evolve. Once you start playing eSports, check out the game and the related community rules, try playing games in a variety of ways.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s